Martijn Ceelen

profile-pic
ICT consultant and communication trainer
Vine institute for connecting communication

Lange Tiendeweg 54
2801 KJ Gouda
Netherlands

Areas of Interest
Business
Counseling
Emotional Intelligence
Leadership
Parenting
Schools/Education
Social Change
Spiritual Growth
Spoken Languages
Dutch
English
Training Countries
Netherlands
Belgium
Public Message

Martijn Ceelen works as ict consultant and communication trainer. He teaches and consults based upon nonviolent communication, using the name Vine Training.  For more informationon courses and services go to the  website  www.vinetraining.nl (dutch)   Special nonviolent communication based ict-tools  - iphone/android/desktop app (dutch, coming soon in english) can be found at: http://www.vitaliserendcommuniceren.nl/school/tools.html or requested by email to [email protected]

Aim

VINE, Instituut voor Geweldloze en Verbindende Communicatie en bestaat uit een trainerscollectief van bevlogen en ervaren trainers met ieder zijn eigen specialismen. Als trainer zijn we allemaal internationaal gecertificeerd door het CNVC (Centre for Nonviolent Communication)  Daarnaast is ieder van ons aangesloten bij de vakgroep De Nederlandstalige Communicatiekring.

Dagelijks ervaren wij de enorme kracht en positieve impact van Geweldloze en Verbindende Communicatie om ons heen. In ons eigen leven, maar ook in dat van anderen en in de organisaties die wij trainen en coachen. Het is iedere keer weer prachtig om te zien hoe verbinding deuren opent en bijdraagt aan een wereld waarin iedereen gehoord wordt en ertoe doet. Met als resultaat vrede en harmonie in al onze relaties.

Mission

De missie van VINE
Het is de missie van VINE om de kennis van Verbindende Communicatie én de vaardigheid in toepassen van Verbindende Communicatie voor een breed publiek mogelijk te maken. Zo wensen we een bijdrage te leveren aan een maatschappij en leefomgeving waarin individuele behoeften van mensen er toe doen. Dit draagt bij aan een hogere mate van welzijn voor mens én organisatie.

Vision

Het ontstaan van VINE
VINE is in 1998 opgericht door Jan van Koert  de nestor onder de Nederlandstalige gecertificeerde trainers in Geweldloze Communicatie. Hij is verbonden aan het Centre for Nonviolent Communication (CNVC) in de Verenigde Staten en heeft een enorme schat aan ervaring, kennis en vaardigheden op het gebied van Verbindende Communicatie. Sinds 2018 heeft Jan het stokje van directeur van VINE doorgegeven en staat het VINE trainerscollectief onder de bezielende leiding van Anja Nekeman.