Spring naar de hoofdinhoud
Eva Karmazsin-portret

Éva Karmazsin

CNVC Trainer, Coach, Leider van Vrouwencirkels, Kampen
Hungary
Spreekt Hongaars
Gecertificeerd trainer sinds 2021
"De wereld die je om je heen ziet, is het resultaat van jouw communicatie."
De wereld die je om je heen ziet, is het resultaat van jouw communicatie.
Die zin maakte dat ik dat wilde. En aangezien de wereld die ik om me heen zag niet vredig, harmonieus en vol misverstanden was, ging ik op zoek naar hoe mijn wereld zou veranderen als ik mijn communicatie zou veranderen.
In 2004 maakte ik kennis met geweldloze communicatie en sindsdien is het voor mij de belangrijkste manier van zelfkennis geworden. Hoewel ik sinds 1995 als trainer werk, is het lesgeven van geweldloze communicatie sinds 2006 mijn hoofdactiviteit. 80-100 dagen per jaar geef ik zelfgeorganiseerde trainingen, oefengroepen, op empathie gebaseerde coaching en kleine groepstrainingen. in een bedrijfsomgeving.
Het grootste geschenk van de afgelopen twintig jaar is dat ik met mezelf heb leren communiceren. Hierdoor heb ik veel mooie verbindingen mogen ervaren in mijn familie, in mijn vriendenkring en in mijn werk.
Mijn belangrijkste doel is om mijn passie voor NVC door te geven aan anderen. Omdat ik Zijn zegeningen heb ervaren.
 

Primaire taal van de trainer

A világ, amit magad körül látsz, a kommunikációd eredménye.

Ez a mondat kiváncsivá tett. És mivel a világ, amit magam körül láttam, nem volt békés, harmonikus, és sok volt benne a félreértés, elindultam felfedezni, hogyan változik a világom, ha változtatok a kommunikációmon.

2004-ben ismerkedtem meg az erőszakmentes kommunikációval, s azóta ez vált számomra az első számú önismereti úttá. Bár 1995-től trénerként dolgozom, 2006 óta az erőszakmentes kommunikáció tanítása a legfőbb tevékenységem. Évente 80-100 napon át tartok saját szervezésű tréningeket, gyakorlócsoportokat, empátia alapú coachingokat, és céges környezetben tartott, kis csoportos tréningeket.

Az elmúlt 20 év legnagyobb ajándéka, hogy megtanultam kommunikálni önmagammal. Ez segítette, hogy sok gyönyörű kapcsolódást élek meg a családomban, a baráti körömben, és a munkámban egyaránt.

Fő törekvésem, hogy másoknak is átadjam az NVC iránt érzett rajongásomat. Mert megtapasztaltam áldásait.

Deel deze pagina:

TRAININGSFOCUS:

  • Bedrijf
  • Conflictoplossing
  • Counseling & Coaching
  • Onderwijs
  • Faciliteren
  • Algemeen

Neem contact op met Eva Karmazsin