Spring naar de hoofdinhoud
Van onze CNVC gecertificeerde trainers
Online

Praten tegen de dood

Het omarmen van het leven, liefde, verdriet en dankbaarheid

Door: Valerie Wycoff, Jean McElhaney

PUBLIEK: allemaal

dinsdag 21 mei 2024 11:30 —
Dinsdag 25 juni 2024 13:00 uur
Engels
Terugkerende gebeurtenis
Tijdzone: Pacific/Auckland

Wij nodigen je van harte uit voor 6 wekelijkse sessies van 90 minuten

om te onderzoeken wat de dood voor ons leven betekent,

door middel van gefaciliteerde gesprekken, interactieve oefeningen en zelfreflectie.

met Valerie Wycoff en Majida Jean McElhaney (gecertificeerde trainers CNVC)

90 minuten x 6 sessies (wekelijks wordt mogelijk gemaakt met behulp van Zoom-videoconferentiediensten.

MAANDAG achter/avonden in Noord-Amerika 20 mei tot en met 24 juni (tijdzones hieronder)

DINSDAG in Australazië 21 mei tot en met 25 juni (tijdzones hieronder)

De tijden zijn als volgt
MAANDAG achter/avonden in Noord-Amerika 20 mei tot en met 24 juni
Honolulu 13.30 uur tot 15.00 uur
Los Angeles 16.30 uur tot 18.00 uur
Denver 17.30 uur tot 19.00 uur
Chicago 18.30 uur tot 20.00 uur
Nieuw York van 19.30 tot 21.00 uur


DINSDAG in Australazië 21 mei tot en met 25 juni
Perth 7.30 uur tot 9.00 uur
Adelaide 9.00 uur tot 10.30 uur
Melbourne/Sydney/Brisbane 9.30 uur tot 11.00 uur
NZST 11.30 uur tot 13.00 uur
 

Er is geen voorkennis vereist voor deze workshop.


Wat deelnemers kunnen verwachten tijdens de cursus:

We zullen interactieve oefeningen, zelfreflectie, kleine en grote groepsdiscussies integreren en enkele creatieve uitingen over dit thema delen – bijvoorbeeld lezingen, muziek, poëzie, enz.

Via deze sessies nodigen wij u uit

  • deelnemen aan een ondersteunende gemeenschap waar het veilig is om leven en dood te bespreken
  • verkennen/werken met onafgemaakte gesprekken met overleden mensen (voor verbinding, vrede)
  • meer zelfvertrouwen krijgen door gesprekken te beginnen over de eigen dood (vertrouwen, eigen verantwoordelijkheid)
  • het vermogen ontwikkelen om authentiek medeleven en gezelschap te bieden aan anderen die de dood van iemand hebben meegemaakt
  • meer acceptatie krijgen van de eigen sterfelijkheid (empathie, vrede)
  • ontdek meer duidelijkheid over wat echt belangrijk is voor uw leven


Het is onze hoop en bedoeling dat u opgewekt naar buiten zult komen met een hernieuwde waardering voor het leven, kameraadschap en een groter gevoel van vermogen om voor uzelf en anderen te zorgen door middel van zinvolle gesprekken.

VERZOEK: Wij nodigen u uit om u te registreren zodra u een JA! – Registratie meer dan 2 weken van tevoren geeft ons vreugde en energie terwijl we anticiperen op onze tijd samen. Betaling bevestigt uw plaats.

Financieel verzoek – 300 NZD of Earlybird-betalingstarief van 240 NZD indien volledig betaald vóór 12 april 2024. U kunt betalen met PayPal of via een directe storting op onze NZ-bankrekening (volledige details op het formulier). Creditcardbetalingen kunnen worden gedaan via PayPal.

OM TE REGISTREREN: Link naar dit FORMULIER: https://forms.gle/L5QQQu5bwzdaKZwi9

Het aantal plaatsen voor deze serie is beperkt tot 24. Als u zich aangetrokken voelt en de kosten een barrière vormen, neem dan contact met ons op

Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of telefoon of WhatsApp Majida Jean (+64)22 192 3202 of Valerie (+64) 21 295 3979 

 

OVER DE FACILITATOREN:

Valerie en Majida Jean houden ervan om via dialoog met mensen in contact te komen. Toevallig zijn ze allebei van geboorte Nebraska. Beiden zijn gecertificeerde trainers via het Centrum voor Geweldloze Communicatie. Ze bieden allemaal coaching, counseling en workshops om de verbinding, vrijheid en nieuwe mogelijkheden te vergroten. Ze boden deze workshop in 2019 lovende recensies aan in Christchurch.

Valerie woont in Christchurch, waar ze Reflections Threshold Singers regisseert, een groep die trio's levert om 'vriendelijkheid hoorbaar te maken' aan het bed van mensen in de laatste levensfase. 

Majida Jean voltooide de residentiële death doula-training via Doorway into Light (Maui, Hawaii, VS). Ze is ook een gewijde interspirituele bedienaar en gids voor psychosynthese, met ervaring op het gebied van trauma, bemiddeling en het transformeren van moeilijke emoties.

TRAININGSFOCUS:

  • Conflictoplossing
  • Counseling & Coaching
  • Algemeen
  • Gezondheid en genezing
  • Geest-lichaam-geest
  • Ouderschap en gezin
  • Sociale verandering
"We brengen elkaar allemaal gewoon naar huis." Ram Dass

STEL VRAGEN OVER DIT EVENEMENT