Skip to main content
From our CNVC Certified Trainers
In person

Vijfdaagse introductietraining Geweldloze Communicatie

By: Tineke Hertsenberg

AUDIENCE: beginner

Thursday, May 30, 2024 9:15 AM —
Thursday, Jul 11, 2024 4:30 PM
Dutch
Netherlands
De Heuvel, Grotekerkplein 5, Rotterdam
Recurring event
Timezone: Europe/Amsterdam

“Het proces van Geweldloze Communicatie is misschien simpel maar zeker niet eenvoudig”.
Marshall Rosenberg, grondlegger Geweldloze Communicatie
Ben je enthousiast over Geweldloze Communicatie/Verbindende Communicatie en wil je meteen intensief én effectief – met een vaste groep – aan de slag? Dan biedt deze nieuwe introductietraining ‘De Vijfdaagse’ je de kans van kennismaken, verdiepen en inbedden.

Je krijgt 2 blokken van 2 aaneengesloten trainingsdagen, met circa 3 weken tussenpoos. Daarna een afsluitend blok van een trainingsdag. Via opdrachten tussendoor en intervisie met andere deelnemers werk je volop aan de toepassing van het geleerde in de praktijk.

Deze training integreert onze introductietraining ‘Geweldloze Communicatie’ en de verdiepingstraining ‘De impact van empathie’. Daarnaast is er een extra dag voor maatwerk, verdieping en inspiratie.
Vanuit ‘De Vijfdaagse’ kun je direct doorstromen naar de jaaropleiding ‘De Reis’.

Inhoud

Tijdens de training leer je (via rollenspellen, theorie, oefeningen):

de gereedschappen van Geweldloze Communicatie in te zetten tijdens gesprekken met je familieleden, vrienden, collega’s e.a.
effectief en diepgaand empathie geven aan jezelf en anderen en wat de 10 obstakels hierbij zijn
dialogen te voeren die bijdragen aan synergie
meer eigen verantwoordelijk te nemen en te communiceren vanuit je eigen waarden en verlangens
dankbaarheid uiten en ‘fout’ gedrag te koppelen aan (on)vervulde behoeftes en zo oude pijn te helen.
Je gaat vooral zelf aan de slag met je eigen (werk)situaties. Tijdens de training bouw je voort op wat je in de praktijk hebt kunnen oefenen.

Met als resultaat

Een forse stap in het verbeteren van je samenwerkings- en communicatievaardigheden (waaronder inlevingsvermogen) inclusief onderhandelen en constructief omgaan met conflicten.

Je zult merken dat je meer productieve interacties en empathische relaties hebt met jezelf, familieleden, vrienden, collega’s en klanten/cliënten in je (werk)omgeving.

Voor wie

Iedereen die meer vanuit verbinding wil communiceren en Verbindende Communicatie wil integreren in z’n dagelijkse (werk)leven en daarvoor sterk gemotiveerd is.

Praktische informatie

Niveau: Basis
Voorkennis: Er is geen eerdere training in Geweldloze Communicatie nodig om deze training te volgen.

Contacturen: 38
Voorbereidingsuren: Geen

Investering:
Prijs voor particulieren € 795,-, voor ZZP-ers € 1.175,- en voor deelnemers van wie de organisatie betaalt € 2.325,-. Deze bedragen zijn vrijgesteld van BTW. Dit is inclusief consumpties, lunches  en studiematerialen.

Wil je contact met ons op nemen als de financiën een belemmering vormen voor jou of je organisatie om deel te kunnen nemen aan de training? Wij staan ervoor open om daar een gesprek over te voeren omdat onze intentie is om bij te dragen aan een wereld die voor iedereen werkt.

TRAINING FOCUS:

  • General
.

ASK QUESTIONS ABOUT THIS EVENT